سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نسکافه رژیمی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه ، ابتدا سه پیمانه آب رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب بجوشد و داغ شود.
برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد پاستا یونانی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
برای درست کردن این سالاد خوشمزه یونانی ، داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و به آن نمک اضافه کنید ، هم بزنید تا نمک داخل آب حل شود. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و اجازه بدید تا آب به جوش بیاید.
برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
برای درست کردن مارمالاد توت فرنگی ، ابتدا برگ سبز توت فرنگیها را جدا کنید و دور بریزید و بعد توت فرنگیها رو داخل یک ظرف بریزید. بعد با آب سرد توت فرنگیها را بشورید و داخل یک آبکش بریزید ، تا آب آنها به صورت کامل برود و خشک شود.
برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرزر تهیه اماچو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
برای درست کردن این غذای کرمانی خوشمزه ، ابتدا عدس رو داخل یک ظرف بریزید و بعد روی آن یک لیوان آب بریزید. یک الی دو ساعت زمان بدید تا عدس خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود.
برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خمیر یوفکا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
برای درست کردن این خمیر خوشمزه و کاربردی ، ابتدا آرد رو داخل یک ظرف بریزید و وسط آن یک گودی ایجاد کنید. بعد وسط این گودی آب بریزید و سپس روغن ، شیر ، آب لیموی ترش ، سرکه سفید ، نمک و بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.
برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید