طرز تهیه عدسی میجو

طرز تهیه عدسی میجو بجنوردی به روش سنتی لعابدار و خوشمزه

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه عدسی میجو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای درست کردن این آش خوشمزه بجنوردی ابتدا عدس‌ها رو پاک کنید و درون یک ظرف بریزید. به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید تا عدس داخل آب به مدت یک ساعت بماند و نفخ آن گرفته شود.

برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه عدسی میجو بجنوردی به روش سنتی لعابدار و خوشمزه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد