طرز تهیه موچی ژاپنی

طرز تهیه موچی ژاپنی با آرد ایرانی ساده و خانگی

سلام به هنرمندهان سایت آشپزم امروز اومدیم سراغ طرز تهیه موچی ژاپنی.این خوراکی خوشمزه ژاپنی که تازگیا خیلی داخل اینستاگرام ترند شده رو با این آموزش خیلی راحت میتونید درست کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.

موچی (mochi) نوعی کیک و شیرینی برنجی است که منحصرا با آرد برنج تهیه نمی‌شود و می‌توان با آرد گندم و غلات دیگر هم آن را تهیه کرد. ولی خب نوع اصلی آن با نوعی برنج دانه کوتاه مخصوص به نام «موشیگوما» یا «موچی‌ گومه» درست می‌شود.


برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه موچی ژاپنی با آرد ایرانی ساده و خانگی


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد