طرز تهیه مرغ لا پلو

طرز تهیه مرغ لا پلو مجلسی و خوشمزه + نکات مهم

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه جوجه لا پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای درست کردن این غذای مجلسی خوشمزه ، ابتدا دو تکه ران کامل رو بشورید و گوشت اون رو به صورت یک دست از استخوان جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید.

برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه مرغ لا پلو مجلسی و خوشمزه + نکات مهم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد