طرز تهیه بورک بادمجان

طرز تهیه بورک بادمجان با خمیر یوفکا و سس مخصوص ترد و خوشمزه

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بورک بادمجان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای درست کردن این غذای ترکیه‌ای خوشمزه ، ابتدا 4 عدد بادمجان را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ظرف مقداری آب بریزید ، بعد داخل آن مقداری نمک بریزید و هم بزنید ، تا نمک داخل آب حل شود. سپس بادمجان‌ها را درون آن بریزید و نیم ساعت زمان بدید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.

برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه بورک بادمجان با خمیر یوفکا و سس مخصوص ترد و خوشمزه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد