طرز تهیه کباب زردک

طرز تهیه کباب زردک یا مشتی کباب اصفهان با روش اصیل بسیار لذیذ

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کباب زردک + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای درست کردن این غذای خوشمزه اصفهانی ، ابتدا 2 عدد هویج یا همان زردک رو پوست بگیرید و بعد بشورید. سپس اون رو با رنده ریز رنده کنید. بعد از اینکه هویج‌ها رو کامل رنده کردید ، آب اون‌ها رو بگیرید و هویج‌ها رو کنار بذارید.


برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه کباب زردک یا مشتی کباب اصفهان با روش اصیل بسیار لذیذ


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد