طرز تهیه باقلوا لوزی سه رنگ

طرز تهیه باقلوا لوزی سه رنگ یا پرچمی قزوینی مناسب نوروز خانگی و بی نظیر

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه باقلوا پرچمی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای درست کردن این باقلوای خوشمزه ، ابتدا یک قاشق غذاخوری گلاب رو به همراه یک قاشق غذاخوری روغن داخل یک ظرف بریزید. سپس به آن 2 قاشق غذاخوری آب گرم رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه باقلوا لوزی سه رنگ یا پرچمی قزوینی مناسب نوروز خانگی و بی نظیر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد