طرز تهیه شله بریان زیره اصفهانی

طرز تهیه شله بریان زیره اصفهانی با گوشت گوسفندی با آموزش ساده

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شله بریان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای شروع دو پیمانه برنج رو پاک کنید ، داخل یک آبکش بریزید و با آب ولرم اون‌ها را به صورت خیلی خوب بشورید. بعد از اینکه برنج رو شستید ، اون رو داخل یک ظرف بریزید و به آن مقداری نمک و آب ولرم اضافه کنید. اجازه بدید برنج تا یک ساعت داخل آب بمانند و خیس بخورند.

برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه شله بریان زیره اصفهانی با گوشت گوسفندی با آموزش ساده

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد