طرز تهیه پوره بادمجان هندی

طرز تهیه پوره بادمجان هندی با آموزش مرحله به مرحله آسان و خوشمزه

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پوره بادمجان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و بعد با دستمال اون‌ها را خشک کنید. سپس به کمک یک چنگال بادمجان‌ها را سوراخ کنید. حالا یک شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار بدید.

برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه پوره بادمجان هندی با آموزش مرحله به مرحله آسان و خوشمزه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد