طرز تهیه قورما شورباسی

طرز تهیه قورما شورباسی آبگوشت تبریزی بسیار خوشمزه با نکات تکمیلی

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه قورما شورباسی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 300 گرم گوشت را به صورت مکعب‌هایی با اندازه دلخواهتون برش بزنید و بعد آنها را با دستمال خشک کنید. حالا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید.


برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه قورما شورباسی آبگوشت تبریزی بسیار خوشمزه با نکات تکمیلی


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد