طرز تهیه خورش ترشه واش

طرز تهیه خورش ترشه واش به روش اصیل گیلانی با مرغ و طعم فوق العاده

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خورش ترشه واش + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

برای درست کردن این غذای خوشمزه شمالی ، ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید و بعد اون‌ها را بشورید و داخل ظرف بریزید. بعد به آنها مقداری آب و نمک اضافه کنید و زمان بدید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.

برای مشاهده ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید

طرز تهیه خورش ترشه واش به روش اصیل گیلانی با مرغ و طعم فوق العاده

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد